Array ( [type] => 2 [message] => Invalid argument supplied for foreach() [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/modules/database/frontend/database.php [line] => 875 )
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined offset: 0 [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 26 )
Array ( [type] => 8 [message] => Trying to get property of non-object [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 26 )
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined offset: 0 [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 35 )
Array ( [type] => 8 [message] => Trying to get property of non-object [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 35 )
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined offset: 0 [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 37 )
Array ( [type] => 8 [message] => Trying to get property of non-object [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/brasserievintage.be/www/templates_c/90f8cf62b88e6dc6a9b797f56c58aa5911f8d390.file.kaart.titel.tpl.php [line] => 37 )
ingredient,ingredient,ingredient
ingredient,ingredient,ingredient
ingredient,ingredient,ingredient
Gegrild / verse frietjes / handgeklopte bearnaise
Gegrild / champignonsaus of pepersaus / verse frietjes
Rode porto saus / knolselder
Groene kool / butternut
Rode wijn / raap
Risotto / beukenzwam
Yuzu / witte asperge / wasabi
Mango / bieslook
Op vel gebakken / graanmosterd / prei
Risotto van groene asperge
Op vel gebakken / harissa / gember
Gerookte zalm / hollandaise
Asperges / mimosa / kerstomaat
Graanmosterd
Voorgerecht
Hoofdgerecht keuze uit vis of vlees
Koffie of dessert
Elke middag verkrijgbaar
zolang de voorraad strekt.
Niet verkrijgbaar op zon-en feestdagen.
Op zaterdagmiddag serveren wij 1 hoofdschotel in de lunchmenu.
Check onze facebookpagina voor de lunchmenu!
Voorgerechtjes keuze uit :
- Groentensoep (€ 3)
- Zalm in bladerdeeg, saus van reuzengarnaal (€ 13)
- Gegratineerde gekookte ham, fijne garnituur, gedroogde tomaat en parmezaan (€ 12)
- Gebakken heekfilet, fijne garnituur, witte wijnsaus (€ 13)
Hoofdgerechten keuze uit :
- Gegrilde rundstournedos, archiducsaus en seizoensgroentjes (€ 13)
- Varkenshaasfiliet, bordelaisesaus, wok van seizoengroentjes (€ 13)
- Gebakken kabeljauw met asperges in langoustinesaus (€ 13)
- Hoevekip, gerookt spek, rozemarijnsaus (€ 13)
Keuze uit puree, gratin of krielaardappel
Dessertje van de week (€ 3,50)
- Artisanale garnaalkroket (1 stuk) : € 4
- Artisanale kaaskroket (1 stuk) : € 3
- Tapasplank : € 23 + € 20 waarborg
- Scampi curry (€ 19)
- Vegetarische pasta (verse groentjes) (€ 14)
NIEUWE SUGGESTIES !!
- Huisbereide Vlaamse stoverij (€ 15)
- Gehaktballetjes in truffelsaus (€ 14)
- Gegrilde zalm, garnituur, langoustinesaus (€ 20)
- Parelhoen, dragonsaus, wok van seizoensgroentjes(€ 17)
- Côte à l'os van varken, bordelaisesaus, seizoensgroentjes (€ 18)
Apero : flesje cava met 2 hapjes
* Eerste voorgerecht : kreeftesoep
* Tweede voorgerecht keuze uit :
- gebakken heilbot met mousselinesaus
- gerookte eendeborst met fris slaatje
- halve kreeft bellevue of met lookboter
* Hoofdgerecht keuze uit :
- Gegrilde filet mignon - rode wijnsaus - wok van champignon
- Parelhoen met dragonsaus en seizoengroentjes
- Hertekalf met crème van girolles en wok van groentjes
* Valentijnsdessert
Voorgerechtjes keuze uit :
- gebakken zeebaars, prei, rivierkreeftjes en fine champagnesaus
- tartaar van gerookte zalm en forel, rode biet, verse salade en bieslookvinaigrette
- aspergesoep
Hoofdgerechten keuze uit :
- kalfsgebraad, wok van champignons, gegrilde asperges en rode wijnsaus
- lamsfilet, zilveruitjes en asperges met tijmsaus
- eendenborstfiliet met asperges en seizoengarnituur in mandarijnsaus
Vintagedessert
TWEE HAPJES
GEGRILDE ZONNEVIS, CREME VAN LANGOUSTINE, FIJNE GROENTJES, GEDROOGDE BREYDELHAM
ASPERGESOEP
DUO VAN LAM (FILET EN KROONTJE), TIJMSAUS, SEIZOENSGARNITUUR, GRATIN
VINTAGEDESSERT
Voorgerechtjes keuze uit :
- gebakken zeebaars, groene asperges, prei en rivierkreeftjes in fine champagnesaus
- tartaar van gerookte zalm en forel, rode biet, verse salade en bieslookvinaigrette
- aspergesoep
Hoofdgerechten keuze uit :
- Kalfsgebraad, wok van champignons, gegrilde asperges met rode wijnsaus
- Lamsfilet, zilveruitjes, asperges met tijmsaus
- Eendeborstfilet, asperges en seizoensgarnituur met mandarijnsaus
Vintagedessert
- Witte wijn :
Guilhem, Le Chardonnay 2019 (€ 12)
Echardières, Touraine Sauvignon 2019 (€ 12,50)
- Rosé wijn :
Grézan rosé 2019 (€ 13)
- Rode wijn :
Vecchia Torré 2019 (€ 13)
Esteban Crianza, Cariñena 2015 (€ 12,50)
Eulalie, Minervois 2018 ( € 13)