Kaart


 

TAKE AWAY

Weekmenu (€ 18 p.p.) - gerechtjes ook apart te verkrijgen

Voorgerechtjes keuze uit :

- Groentensoep (€ 3)
- Zalm in bladerdeeg, saus van reuzengarnaal (€ 13)
- Gegratineerde gekookte ham, fijne garnituur, gedroogde tomaat en parmezaan (€ 12)
- Gebakken heekfilet, fijne garnituur, witte wijnsaus (€ 13)

Hoofdgerechten keuze uit :

- Gegrilde rundstournedos, archiducsaus en seizoensgroentjes (€ 13)
- Varkenshaasfiliet, bordelaisesaus, wok van seizoengroentjes (€ 13)
- Gebakken kabeljauw met asperges in langoustinesaus (€ 13)
- Hoevekip, gerookt spek, rozemarijnsaus (€ 13)

Keuze uit puree, gratin of krielaardappel

Dessertje van de week (€ 3,50)

Kaartsuggesties

- Artisanale garnaalkroket (1 stuk) : € 4
- Artisanale kaaskroket (1 stuk) : € 3
- Tapasplank : € 23 + € 20 waarborg
- Scampi curry (€ 19)
- Vegetarische pasta (verse groentjes) (€ 14)

NIEUWE SUGGESTIES !!

- Huisbereide Vlaamse stoverij (€ 15)
- Gehaktballetjes in truffelsaus (€ 14)
- Gegrilde zalm, garnituur, langoustinesaus (€ 20)
- Parelhoen, dragonsaus, wok van seizoensgroentjes(€ 17)
- Côte à l'os van varken, bordelaisesaus, seizoensgroentjes (€ 18)

MOEDERDAGMENU (€ 49 p.p.)

Voorgerechtjes keuze uit :

- gebakken zeebaars, prei, rivierkreeftjes en fine champagnesaus
- tartaar van gerookte zalm en forel, rode biet, verse salade en bieslookvinaigrette
- aspergesoep

Hoofdgerechten keuze uit :

- kalfsgebraad, wok van champignons, gegrilde asperges en rode wijnsaus
- lamsfilet, zilveruitjes en asperges met tijmsaus
- eendenborstfiliet met asperges en seizoengarnituur in mandarijnsaus

Vintagedessert

Take Away kaart ook te vinden op onze Facebookpagina !

  • Openingsuren
  • zondag en maandag: gesloten
  • dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag : 11:30 tot 21:00
  • zaterdag : 09:30 tot 21:30
  • 9 mei (moederdag) en 13 juni (vaderdag)